Herstellen van een burn-out: werken met nieuwe energie

STRESS & BURN-OUT| GOUDA

Leven in ontspanning

Wat is de boodschap van burn-out? Burn-out is in essentie een uitnodiging om te voelen en op die manier trouw te zijn aan jezelf, in plaats van te willen voldoen aan verwachtingen en eisen van anderen. het gaat erom te leren leven in het nu, in plaats van steeds gericht te zijn op wat er nog moet in de toekomst. Want dat heeft nou net bijgedragen aan het proces van roofbouw.

Ik werk samen met de Vitaliteitsgroep als stress- en burn-out coach:

Wie zijn wij:

 De Vitaliteitsgroep is een landelijk opererende organisatie die is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij burn-out-, overspannenheidsklachten en psychische letselschade ten gevolge van ongeval.

Tevens begeleiden wij ook medewerkers en organisaties bij stress- en burn-out preventie.

Onze 70 HBO en academisch geschoolde specialisten, met gezamenlijk meer dan 100 methoden en therapieën, zijn bij ons opgeleid om door middel van onze unieke aanpak medewerkers te begeleiden bij hun herstel.

 

Wat maakt ons anders:

  • Geen wachttijden (binnen 24 uur eerste contact met cliënt)
  • Intensieve begeleiding (meerdere sessies per week)
  • Multidisciplinaire aanpak (alle beschikbare methoden en therapieën worden ingezet voor duurzaam herstel)
  • Duurzaam herstel binnen 90 dagen (90% score)
  • Snelheid en het bewaken van meerdere processen doormiddel van een traject (cliënten) opvolg systeem
  • We werken volgens de richtlijnen van de NVAB

 

Onze aanpak bij burn-out klachten en overspannenheid.

Er vindt vooraf altijd een intake plaats die gratis en vrijblijvend is. Na aanmelding van medewerker nemen wij binnen 24 uur contact op voor de intake.

Tijdens de intake achterhalen we de vraag (klachten) en behoefte van cliënt. We stellen de aanpak voor en checken vertrouwen in elkaar.

Na de intake versturen we offerte aan de opdrachtgever en na goedkeuring gaan we direct aan de slag als hieronder.

 

We werken in fases.

  • Fase1: Rust en ontspanning. We gaan ervoor zorgen dat client een gezonde levensstijl gaat leiden en dat er ruimte in lijf en geest komt door middel van, begeleide, ontspanning en rust. 
  • Fase2: Onderzoeken, wat maakt dat client in deze omstandigheden is gekomen. Onderzoeken en stabiliseren problematiek om in de toekomst niet meer in die valkuil te stappen.
  • Fase3: Transformeren, client tools en handvatten geven om in zijn/haar kracht te staan en in staat stellen de juiste keuzes te maken in werk en privé.  
  • Fase4: Borgen van nieuw gedrag, om autonoom te kunnen blijven functioneren in alle omstandigheden. 

We gaan intensief aan de slag, zeker in het begin meerdere malen per week. We zetten alle onze kennis, methoden en therapeutische interventies, in waar nodig voor client. Dat betekent dat er mogelijk, multidisciplinair hulp wordt ingezet (andere collega’s erbij worden betrokken met specialismen die nodig zijn om de doelen te realiseren).

Uiteraard voldoen we aan de wettelijke richtlijnen omtrent AVG.

 

 

 

Wat anderen over Piet Jan zeggen

“Zowel de persoon Piet-Jan als de praktijkruimte van Apollo Rebalancing nodigen uit tot ontspannen en overgave. Piet-Jan neemt je op een rustige integere manier mee in het proces van uit je hoofd in je lijf. Voor mij steeds weer een moment waarin mijn gedachtenstroom tot rust komt, ik mezelf letterlijk ruimer , voller en meer gegrond ga voelen en er regelmatig inzichten binnen vallen. Een aanrader dus.”

 

~ Ine ~

Voor wie?

Zit je veel in je hoofd, meer ‘denken’ dan ‘voelen’ en daardoor last van stress of vermoeidheid. Misschien heb je last van beginnende fysieke klachten of chronische klachten zoals stress of een Burn-out.
Een massage heeft over het algemeen een kalmerend effect, werkt pijnstillend, stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom. De stofwisseling en het immuunsysteem wordt versterkt en de beweeglijkheid vergroot. Hierdoor kan de energie in je lichaam en en leven (weer) beter stromen.

Een cadeautje voor iedereen die wil ontspannen.

 

Apollo Gouda | Holistische massages & meer. draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches