Holistische massage gaat over balans tussen Body & Mind.

MASSAGE | GOUDA

Leven in ontspanning

Een massage is vooral nuttig voor chronisch gespannen en verkrampte gebieden, zoals een stijve nek, lage rugpijn en pijnlijke schouders. Het verbetert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen, je weerstand en geeft rust in je hoofd.

Massage met Rebalancing technieken.

Rebalancing heeft zich tot een unieke vorm van diepgaand lichaamswerk. Deze benadering gaat ervan uit dat lichaam en geest een geheel vormen. De aanraking is op fysiek, mentaal emotioneel en spiritueel niveau. Door ademhaling technieken en bewustwording ontstaat meer ruimte en zal de energie die in het lichaam wordt vastgehouden ontspannen. Het ontspannen kan samengaan met het doorvoelen en loslaten van vastgehouden emoties.

 

Wat anderen over Piet Jan zeggen

“Zowel de persoon Piet-Jan als de praktijkruimte van Apollo Rebalancing nodigen uit tot ontspannen en overgave. Piet-Jan neemt je op een rustige integere manier mee in het proces van uit je hoofd in je lijf. Voor mij steeds weer een moment waarin mijn gedachtenstroom tot rust komt, ik mezelf letterlijk ruimer , voller en meer gegrond ga voelen en er regelmatig inzichten binnen vallen. Een aanrader dus.”

 

~ Ine ~

Voor wie?

Zit je veel in je hoofd, meer ‘denken’ dan ‘voelen’ en daardoor last van stress of vermoeidheid. Misschien heb je last van beginnende fysieke klachten of chronische klachten zoals stress of een Burn-out.
Een massage heeft over het algemeen een kalmerend effect, werkt pijnstillend, stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom. De stofwisseling en het immuunsysteem wordt versterkt en de beweeglijkheid vergroot. Hierdoor kan de energie in je lichaam en en leven (weer) beter stromen.

Een cadeautje voor iedereen die wil ontspannen.