Compleet coaching traject voor stress en burn out

Leven vanuit ontspanning

Wat is de boodschap van burn-out? Burn-out is essentie een uitnodiging om te voelen. Te voelen wat je lichaam jou wil vertellen. Stop met te willen voldoen aan verwachtingen en eisen van anderen. Het gaat erom te leren leven in het nu, in plaats van steeds gericht te zijn op wat er nog moet in de toekomst. Het is nu de tijd om voor jezelf te gaan zorgen!

Ik werk als coach samen met de Vitaliteitsgroep
vanuit mijn praktijk

De Vitaliteitsgroep, wie zijn wij

De VitaliteitsGroep (VG) is een landelijke organisatie die medewerkers met hoge stress, overspannenheid en/of burn-out klachten helpt duurzaam te herstellen. VG heeft een van de grootste specialisten portfolio’s met daarin de meeste specialisaties van Nederland. 

 

Bij iedere aanvraag wordt binnen 24 uur een specialist geselecteerd die past binnen jou probleemstelling. We helpen je direct! Voor informatie of een adviesgesprek, neemt contact op met mij (Piet Jan)

 

Voor wie?

Zit je veel in je hoofd, meer ‘denken’ dan ‘voelen’ en daardoor last van stress of vermoeidheid. Misschien heb je last van beginnende fysieke klachten of chronische klachten zoals stress of een Burn-out.
Een massage heeft over het algemeen een kalmerend effect, werkt pijnstillend, stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom. De stofwisseling en het immuunsysteem wordt versterkt en de beweeglijkheid vergroot. Hierdoor kan de energie in je lichaam en en leven (weer) beter stromen.

Een cadeautje voor iedereen die wil ontspannen.

Snelle en resultaatgerichte aanpak

Een cadeautje voor iedereen die snel wil herstellen.

Het gaat op jou!

Wat maakt ons anders ....

Onze aanpak bij burn-out klachten en overspannenheid.

Er vindt vooraf altijd een intake plaats die gratis en vrijblijvend is. Na aanmelding van medewerker nemen wij binnen 24 uur contact op voor de intake.

Tijdens de intake achterhalen we de vraag (klachten) en behoefte van cliënt. We stellen de aanpak voor en checken vertrouwen in elkaar.

Na de intake versturen we offerte aan de opdrachtgever en na goedkeuring gaan we direct aan de slag als hieronder.

 

Geen wachttijden

binnen 24 uur eerste contact met cliënt en direct start met begeleiding van de medewerker

Intensieve begeleiding

meerdere sessies per week en processen door middel van een traject (cliënten) opvolgsysteem

Multidisciplinaire aanpak

alle beschikbare methoden en therapieën worden ingezet voor duurzaam herstel

Stress- en burn out coach Piet Jan Hollemans

De Vitaliteitsgroep helpt jou herstellen door:

Snelle en resultaatgerichte aanpak

Wacht niet langer en vraag om hulp!

freedom-1712590_1920

We werken in fases

 

  • Fase 1: Rust en ontspanning. We gaan ervoor zorgen dat client een gezonde levensstijl gaat leiden en dat er ruimte in lijf en geest komt door middel van, begeleide, ontspanning en rust. 
  • Fase 2: Onderzoeken, wat maakt dat client in deze omstandigheden is gekomen. Onderzoeken en stabiliseren problematiek om in de toekomst niet meer in die valkuil te stappen.
  • Fase 3: Transformeren, client tools en handvatten geven om in zijn/haar kracht te staan en in staat stellen de juiste keuzes te maken in werk en privé.  
  • Fase 4: Borgen van nieuw gedrag, om autonoom te kunnen blijven functioneren in alle omstandigheden. 

je. Verkeerd ademen is daarom actueler dan ooit. 

Wanneer je stress ervaart, heb je eerder een oppervlakkige, korte adem. Dit geldt andersom ook. De adem en de stress die je ervaart gaan daarom hand in hand. Gelukkig biedt een ademcoach dé oplossing.

Wat anderen over mij zeggen

Direct een afspraak plannen!

Apollo Gouda | Holistische massages & meer. draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches