Bedrijfsmassage, voor ontspanning en vitaliteit op het werk

BEDRIJFSMASSAGE | GOUDA

Ontspannen, gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil.

De werkdruk in bedrijven neemt toe en steeds meer werknemers ervaren fysieke werkgerelateerde spanningsklachten. Massages als vast onderdeel van uw Arbo- of gezondheidsbeleid? Dat kan. De ervaring leert dat bedrijfsmassages een positief effect hebben op de gezondheid en arbeidsbeleving van medewerkers.

Het effect van bedrijfsmassage?

Op de korte termijn biedt het ontspanning en verlichting en geeft het medewerkers een gevoel van aandacht en waardering. Niet onbelangrijk als u uw medewerkers gezond en gemotiveerd wilt houden! En dat is heel wat waard. Voor u en uw medewerkers.

Vitaliteit en daardoor minder verzuim

Op de langere termijn hebben bedrijfsmassages als voordeel dat lichamelijke klachten als gevolg van spanning en stress voorkomen kunnen worden. Door de bedrijfsmassage wordt de medewerker zich meer bewust van zijn of haar lichamelijke conditie, waardoor hij of zij in staat is vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen. Hierdoor wordt verergering van klachten voorkomen.

Mijn inspiratie

Richard Branson

“Clients do not come first.
Employees come first.
If you take care of your employees,
they will take care of the clients.”

“De vertraagde aanraking van Piet Jan zet een uitnodiging neer om in mijzelf te voelen en bracht een diepe ontspanning teweeg. Al het denken gleed van mij af. De aanwezigheid, aandacht en stevigheid gaven mij een veilige bedding.”


~ Chantal ~

Apollo Gouda | Holistische massages & meer. draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders