# Rebalancing®
# Shiatsu
# Ademwerk
# Burn-out traject

Rebalancing® sessie

Rebalancing is een dynamische en tegelijkertijd meditatieve vorm van lichaamswerk. Het is een doeltreffende en krachtige manier om in contact met jezelf te zijn. Het lichaam wordt hierbij beschouwd als een ingang naar ons hele wezen.

Shiatsu behandeling

Shiatsu is een Japanse massagetechniek die wordt ingezet om het lichaam en de geest in balans te brengen. In het Japans betekent ‘shi’ vinger en ‘atsu’ druk. De therapeut gebruikt de duimen, handpalmen, vingers én het eigen lichaamsgewicht om druk uit te oefenen op de acupunctuurpunten en op de meridianen

Ademcoach

In de praktijk zien we dat bijna niemand optimaal gebruik maakt van zijn adem. Zonde. Veel mensen ademen te snel, wat kan leiden tot mentale en fysieke klachten. Daarom verdient jouw adem aandacht! Bij Apollo Gouda helpen we je met het verminderen van stress en het bevrijden van blokkades. Op de juiste manier ademen kan jouw leven veranderen!

Burn-out traject

Een burn-out is het eindstadium van een langdurige periode van stress en (over)spanning. Hierdoor krijg je last van zowel lichamelijke als geestelijke uitputting. Je voelt je letterlijk ‘opgebrand’. Een burn-out is dus niet alleen een psychisch probleem, maar ook duidelijk te voelen in je lichaam.

Holistische massage

Met een holistische massage zorgen we dat je lichaam heelt door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannen. Tegelijkertijd geeft jouw lichaam tijdens een holistische massage signalen die iets onder de aandacht willen brengen.

Stoelmassage

Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt. Een stoelmassage is gericht op houding- en werkgerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken. Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie.