Ademcoach; ervaar de kracht van adem

Onze belangrijkste levensbron is adem

In de praktijk zien we dat bijna niemand optimaal gebruik maakt van zijn adem. Zonde. Veel mensen ademen te snel, wat kan leiden tot mentale en fysieke klachten. Daarom verdient jouw adem aandacht! Bij Apollo Gouda helpen we je met het verminderen van stress en het bevrijden van blokkades. Op de juiste manier ademen kan jouw leven veranderen!

Waarom ademcoaching?

Terwijl je dit leest adem je. Ben je kalm of voel je je gestrest? Adem je juist rustig of snel? Dit heeft een enorme invloed op je lichaam. Tegenwoordig ademt een mens meer dan 20.000 keer per dag, wat door de jaren heen steeds meer is geworden. Verkeerd ademen is daarom actueler dan ooit. 

 

Wanneer je stress ervaart, heb je eerder een oppervlakkige, korte adem. Dit geldt andersom ook. De adem en de stress die je ervaart gaan daarom hand in hand. Gelukkig biedt een ademcoach dé oplossing.

Wat doet een ademcoach?

Als ademcoach zorg ik voor meer bewustzijn tussen jouw ademhaling en je lichaam. Een proces waarbij je door middel van handige ademhalingsoefeningen je lichaam beter leert begrijpen en hiernaar kunt handelen.

 

Je leert signalen van stress en opkroppingen te herkennen en kunt dit zelf oplossen. Van een goede ademcoach heb je daarom de rest van je leven profijt, Investeer daarom in jezelf! Ademwerk of breathwork (engelse term) is de overkoepelende naam voor oefeningen die deze stress uit de weg helpen. Eén van die oefeningen is verbonden ademhalen.

Verbonden ademhaling & ademwerk oefeningen

De verbonden ademhaling is een techniek waarbij je de kracht van ademen écht voelt. Deze techniek pas ik toe om beter om te gaan met jouw ademhaling. Je verbindt hierin de inademing met de uitademing, iets wat kleine kinderen al van nature doen. Helaas verliezen kinderen deze techniek naarmate ze ouder worden. Daarom is het tijd om deze techniek weer te leren via een ademcoach.

 

Naast verbonden ademhaling zijn er nog veel meer ademwerk oefeningen. Elke oefening heeft verschillende impact. Afhankelijk van jouw wensen vinden we geschikte oefeningen die werken voor jou. Het resultaat? Meer rust, energie en levensvreugde. Voel je weer lichamelijk, emotioneel en spiritueel bewust

Wat anderen over Apollo Gouda zeggen

"Heerlijke, een heel-rijke ervaring. Piet Jan heeft warme, zekere, aanwezige handen, ik kan ze goed voelen en volgen. Zijn aanwezigheid is duidelijk genoeg, zodat ik kon communiceren wat er tijdens zijn aanraking in mijn lichaam gebeurde. Alles gebeurt afgestemd en in heel rustig tempo. Geen onverwachte bewegingen. Door het trage tempo, verdiept mijn ademhaling meer en meer. En dat verdiept weer het voelen. Zo kan ik heel grondig en diep ervaren wat er gebeurde in mijn lijf. Overall voelde ik mij gaandeweg echt uitgebalanceerd. En nu weer helemaal 1 geheel. Fijn!!"
Daniella
vaste klant
“De vertraagde aanraking van Piet Jan zet een uitnodiging neer om in mijzelf te voelen en bracht een diepe ontspanning teweeg. Al het denken gleed van mij af. De aanwezigheid, aandacht en stevigheid gaven mij een veilige bedding.”
Chantal
vaste klant

Boek direct jouw ademcoach sessie

Apollo Gouda | Holistische massages & meer. draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders