Praktijk voor stress en burn-out herstel & persoonlijke groei

Rebalancing, Shiatsu & Ademwerk

Het is belangrijk om aandacht te schenken aan signalen die je lichaam en emoties je geven, omdat dit kan helpen bij het herkennen en aanpakken van stress, spanning en andere aspecten van je leven.

Door coaching en lichaamsgerichte therapie begeleid ik jou om bewust contact met je lichaam maken. Je leert te luisteren naar je lichaam waardoor je weer kunt ontspannen en herstellen.

Apollo praktijk voor lichaamsgerichte coaching en therapie

Rebalancing® | Shiatsu massage & therapie | Ademcoach | Burn-out herstel

Herken je dit?

We zijn het heel normaal gaan vinden om:

Wat kun je van mij verwachten?

Coaching, Rebalancing, Shiatsu en Ademwerk

Het resultaat

Apollo staat symbool voor een zintuigelijke reis naar ontspanning en heling.

Herstellen

Herstel het contact met wie je van nature bent en leer daarin te ontspannen

Lichaam en geest in balans

Verbeter je vitale levensenergie, waardoor klachten kunnen afnemen

Meer bewustzijn

Bewust voelen, minder denken. Je wordt je bewuster wie je werkelijk bent

Piet Jan Hollemans

Mijn droom was om vlieger te worden en samen met mijn vader de wereld ontdekken. Die droom werd geen werkelijkheid. Het werd een carrière als commercieel manager in het zaken leven. Enkele jaren geleden liep ik vast in mijn werk. “Ik besloot via een loopbaantraject te onderzoeken wat ik werkelijk wilde. Hier ontdekte ik mijn werkelijke passie, mensen begeleiden met het lichaam als ingang om zich weer krachtig, gelukkig en vitaal te voelen”.

 

Ik heb vijf jaar gestudeerd om nu Rebalancer en Shiatsu therapeut te zijn. Ademwerk heb ik bij Stephan Monné van Adem en Stem gevolgd. In samenwerking met  de Vitaliteitsgroep begeleid ik mensen met stress en burn-out klachten.

Geïnteresseerd?
Maak direct een afspraak door te kijken in mijn agenda voor een geschikte moment voor jou!
Wat anderen over Piet Jan zeggen
Eerste hulp bij stress- en burn-out klachten in samenwerking met de Vitaliteitsgroep. Breng weer plezier en voldoening in jouw leven.
Direct een afspraak inplannen
Klanten
0
Sessies per jaar
0
Jaren ervaring
0

Bachstraat 9 R, derde verdieping, 2807 HZ
Gouda

06 – 288 40 359

pietjan@apollogouda.nl.

Veelgestelde vragen

Apollo biedt meer dan een massage. Een begeleiding met als ingang het lichaam. Een dynamische en tegelijk meditatieve vorm van lichaamswerk. Het is een doeltreffende en krachtige manier om in contact met jezelf te komen. Lichaam en geest raken weer in balans, zoals de natuurlijke Yin en Yang. Uniek is de combinatie van Rebalancing en Shiatsu om de werkelijk oorzaak van de klacht te onderzoeken en te veranderen.

Apollo behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen die verlangen naar ontspanning, meer innerlijke rust, dieper contact met jezelf en wie je bent. Je bent op zoek naar persoonlijke groei, zit veel in het hoofd en moet veel balen in de lucht houden. Hierdoor ervaar je lichamelijke klachten, zoals:

  • rusteloosheid, vermoeidheid, slapeloosheid
  • fysieke klachten, zoals rug-, nek- of gewrichtsklachten
  • hoofdpijn of migraine
  • burn-out of depressieve symptomen

Enkele zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekering als de aanvullende verzekering alternatieve zorg dekt. Ik ben lid van de beroepsvereniging LVNT en beschik over de AGB-codes welke noodzakelijk zijn voor de vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Rebalancing valt onder ‘natuurgeneeskunde/natuurgeneeswijzen’ met prestatiecode 24005. Shiatsu heeft een apart prestatiecode 24102.
Uiteraard afhankelijk van het aanvullende pakket dat is afgesloten naast de basisverzekering.

Klik HIER voor de verzekeraars die de behandelingen vergoeden in 2021.

Een sessie begint met een inleidend gesprek om te verkennen wat er op dat moment speelt. Dit kan in zelfonderzoek of op de massagetafel nader worden onderzocht en gevoeld. Doordat elke sessie volledig is afgestemd op de je en op wat zich aandient, is elke sessie en volgorde uniek. In de sessies werken we samen en bespreken we praktische handvatten voor in je dagelijkse leven.

De behandeling wordt vervolg na het zelfonderzoek op een massage tafel.

De eerste behandeling begint met een kort oriënterend gesprek, waarin ik vragen stel over de gezondheid, eventuele klachten en de leefgewoonten zoals voeding, slaap en dagelijkse bezigheden.
Na dit gesprek volgt de diagnose, die ik toepas op de reflexzones van rug of buik en op de meridianen.
Naar aanleiding van mijn bevindingen geef ik hierna een Shiatsu-behandeling die het beste aansluit bij de klachten en constitutie van dat moment. Ook zal ik in sommige gevallen simpele oefening voor thuis geven.
De Shiatsu-behandeling kan op het geklede lichaam gegeven worden, en eventueel uitgevoerd worden op een matras die op de grond ligt. Tijdens de behandeling is het het beste om soepele, loszittende kleding van katoen of een ander natuurlijk materiaal te dragen. (bv. T-shirt met lange mouwen, katoenen joggingbroek en warme sokken).

Heb je nog een andere vraag?