Piet Jan

Ik werk als coach en masseur bij Apollo. Ik begeleid mensen met als ingang het lichaam om zich weer gelukkig en fit te voelen. Met verschillende technieken van masseren en zelfonderzoek help ik je beter naar je lichaam te luisteren, waardoor bewustwording, ontspanningen en vertrouwen ontstaat. Ik laat je ervaren dat jezelf een enorme invloed hebt op je kwaliteit van leven.
Mijn passie voor lichaamswerk is ontstaan nadat ik vast liep in mijn carrière als sales manager. Ik ben de 3-jarige opleiding Rebalancing gaan volgen en in september dit jaar verwacht ik de 4-jarige opleiding tot Shiatsu therapeut af te ronden.

Door naar binnen te kijken wordt buiten helder

Piet jan

Titel over jouw bedrijf

In ongeveer 7 zinnen leg je uit hoe jouw bedrijf is ontstaan of wat je hoopt te bereiken met het bedrijf. Waarom is dit bedrijf zo belangrijk voor jou?
Ook is het een goed momentje om bepaalde mijlpalen te benoemen (bijvoorbeeld een interview die je hebt gedaan of een artikel over jouw onderneming).

Hier kan je in ongeveer 3 zinnen bovenstaande samenvatten of eventueel afsluiten met een mooie zin. Let ook hier op dat de tekst evenredig blijft met de afbeelding hiernaast.

Plaats hier jouw doel!

Ondertitel 

Plaats hier een testimonial van iemand die dit doel heeft gerealiseerd.

Apollo Gouda | Holistische massages & meer. draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches