Door naar je lichaam te luisteren, lossen klachten op.

APOLLO | GOUDA

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen?

Je hebt al langere tijd fysieke of psychische klachten. De stress, frustratie of slapeloosheid dringen langzaam ook je werkzame én je privéleven binnen. Als coach begeleid ik je met als ingang het lichaam, zodat jij de onderliggende en daadwerkelijke oorzaak van jouw klachten kunt vinden én veranderen. Je gaat weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. En via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.

“Ik heb heel wat massages ondergaan, maar een massage bij een Rabalancing – Shiatsu massage bij Piet-Jan is een bijzondere ervaring. Geen massage op routine, maar afgestemd op wat mijn lijf nodig heeft. Piet-Jan beveel ik van harte aan!”

~ Roel ~

“Ik ben veel bewuster van mezelf en de omgeving. Ik voel me sterker.”

~ Maria ~

Piet Jan Hollemans

Ik werk als coach en masseur bij Apollo. Ik begeleid mensen met als ingang het lichaam om zich weer gelukkig en fit te voelen. Met verschillende technieken van masseren en zelfonderzoek help ik je beter naar je lichaam te luisteren, waardoor bewustwording, ontspanningen en vertrouwen ontstaat. Ik laat je ervaren dat jezelf een enorme invloed hebt op je kwaliteit van leven.
Mijn passie voor lichaamswerk is ontstaan nadat ik vast liep in mijn carrière als sales manager. Ik ben de 3-jarige opleiding Rebalancing gaan volgen en in september dit jaar verwacht ik de 4-jarige opleiding tot Shiatsu therapeut af te ronden.

Rebalancing 'van denken naar voelen naar Zijn'

Rebalancing is leven vanuit ontspanning

Ik werk als coach en masseur Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk. Het nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent en daarin te ontspannen. Rebalancing raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.De trage vorm van masseren geeft je de kans om oude vastzittende gevoelens vrij te laten. Zo ontstaat er ruimte en energie voor nieuwe gevoelens en ideeën. Je ervaart een liefdevolle relatie met jezelf. Weten wie je bent en wat je voelt.

Shiatsu helpt het zelf-herstellend vermogen te bevorderen.

Iokai (meridiaan) Shiatsu

Een Shiatsu massage werkt direct op je vitale levensenergie en helpt lichaam en geest weer in balans te komen, waardoor eventuele klachten kunnen afnemen. Veel voorkomende klachten als vermoeidheid, depressie, burn-out, hoofdpijn, slapeloosheid, spieren en gewrichtspijn kunnen verholpen worden. In een behandeling ervaar je dat op bepaalde punten op de meridianen druk uitgeoefend d.m.v. duimen, vingers en handpalmen. Het is een uitstekende manier om tot rust te komen en volledig te ontspannen en klachten te voorkomen.

“Ik kom geregeld bij Piet-Jan Hollemans voor een Rebalancing behandeling. Ik heb Piet-Jan leren kennen als een betrokken therapeut die aanvoelt wat mijn lijf op dat moment nodig heeft. Tijdens de behandeling komt op wat op dat moment in mijn lijf aandacht wil hebben. Dat is soms prettig soms lastig. Piet Jan is afgestemd aanwezig. Een sessie zorgt ervoor dat mijn lijf weer in balans komt.”

~ Roel ~

“Ik ben veel bewuster van mezelf en de omgeving. Ik voel me sterker.”

~ Maria ~

Holistische Massage

Massage ontspant je lichaam en geest. En doordat je lichaam aangeraakt wordt, ontstaat er meer en meer bewustzijn in je lijf. Soms roept aanraking herinneringen op of merk je dat je gevoelens kan loslaten. Stress en fysieke ongemakken kunnen er door verminderen. Lichaam en geest kunnen ontspannen.

Apollo voor bedrijven.

Bedrijfsmassage levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit en werkbeleving van uw werknemers.

Bedrijfsmassage

Stoelmassage als vast onderdeel van uw Arbo- of gezondheidsbeleid? Dat kan. De ervaring leert dat bedrijfsmassages een positief effect hebben op de gezondheid en arbeidsbeleving van medewerkers.
Apollo Gouda | Holistische massages & meer. draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches