Piet Jan Hollemans

Rebalancer & Shiatsu therapeut

Waarom Apollo?

De eerste foto’s van de maan hingen aan het plafond boven mijn bed. Elke avond droomde ik van een reis door het universum en was ik een astronaut opzoek naar nieuwe avonturen.

Voor mij is Rebalancing & Shiatsu een onbekende ‘ontdekkingsreis’ door het lichaam op zoek naar waarheden. Het lichaam ligt nooit!

 

Mijn passie

Het Apollo ruimtevaart programma begon in het jaar dat ik op deze wereld kwam. Apollo project doet mij denken aan onbekende ontdekkingsreizen. Een reis naar het onbekende, een reis van voelen en zijn. Zijn wie je werkelijk bent. Mijn eerste Rebalancing sessie deed mij weer denken aan het jongetje van vroeger. Ik maakte een reis door mijn eigen lichaam en ontdekte hoe ik mijn gevoelens en passie had genegeerd. Mijn passie is jou helpen contact te maken met jezelf. Onderzoeken naar wie je werkelijk bent!

Wat anderen over Piet Jan zeggen

“Heerlijke, en heel-rijke ervaring. Piet Jan heeft warme, zekere, aanwezige handen, ik kan ze goed voelen en volgen. Zijn aanwezigheid is duidelijk genoeg, zodat ik kon communiceren wat er tijdens zijn aanraking in mijn lichaam gebeurde. Alles gebeurt afgestemd en in heel rustig tempo. Geen onverwachte bewegingen. Door het trage tempo, verdiept mijn ademhaling meer en meer. En dat verdiept weer het voelen. Zo kan ik heel grondig en diep ervaren wat er gebeurde in mijn lijf. Overall voelde ik mij gaandeweg echt uitgebalanceerd. En nu weer helemaal 1 geheel. Fijn!!”

 

~ Daniela ~

Over mij

Mijn naam is Piet Jan ik ben gediplomeerd Rebalancer en Iokai Shiatsu therapeut. Wat mij onderscheidt is de unieke combinatie van Rebalancing en Shiatsu, die je ervaart in mijn lichaamswerk.

Mijn droom was om vlieger te worden en samen met mijn vader de wereld ontdekken. Die droom werd geen werkelijkheid. Het werd een carrière als commercieel manager in het zakenleven. Enkele jaren geleden liep ik vast in mijn werk en privé leven. Ik besloot via een loopbaantraject te onderzoeken wat ik werkelijk wilde. Hier ontdekte ik mijn werkelijke passie.

Ik heb een intense persoonlijkheid training gevolgd die twee jaar duurde, waar ik veel over mijzelf heb geleerd. In mijn zoektocht naar mijzelf heb ik Rebalancing sessies ondergaan. Ik begon weer te voelen en alles mocht er zijn, hoe heerlijk was dat! Dit alles inspireerde mij om Rebalancer te worden. Tijdens de drie jarige opleiding wilde ik meer ervaren en besloot om een vier jarige opleiding tot Shiatsu therapeut te gaan volgen. Deze unieke combinatie brengt het hele lichaam op natuurlijke wijze weer in balans.

Ik heb een eigen praktijk in Gouda en werk samen met Chera Mulder in Zoetermeer. In haar praktijk ben ik twee dagdelen om traditionele Shiatsu op met mat te geven. Daarnaast werk ik als freelance masseur bij Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam en Retreat in Rotterdam. Ik geef samen met Sofie Meijer, Rebalancer en Healer verschillende 1-daagse workshops en massage cursussen in Gouda en Nijmegen.

Na mijn examen ben ik een jaar verbonden geweest aan de Rebalancing school, door het assisteren als stagiaire van het derde jaar van de opleiding.

 Ik heb twee jaar als vrijwilliger bij de dagbesteding van Nieuw Unicum Zandvoort gewerkt. Dit is een expertise zorgcentrum voor mensen met MS. Mijn wens is om aan te kunnen tonen dat mijn unieke combinatie met lichaamswerk de kwaliteit van leven voor MS kan verbeteren.

 

 

“Rebalancing is ‘liefde voor jezelf”

Liefde voor jezelf

Op de dag dat hij zeventig jaar werd, schreef Charlie Chaplin een prachtige tekst. Terugkijkend op zijn leven ontdekte hij dat liefde voor jezelf alles in een ander perspectief zet en het leven mooier en lichter maakt.